MÓDOSULNAK PÁLYÁZATI FELHÍVÁSINK, ÚJ AZ IRODÁNK CÍME

A Kertészek Földje ACSE 2018.09.20.-ai közgyűlésén hozott döntésekkel kapcsolatosan az alábbi közleményt tesszük közzé:

 

EGYESÜLETÜNK IRODÁJÁNAK A CÍME MEGVÁLTOZOTT!

Az új címünk:

5666 MEDGYESEGYHÁZA, GÁRDONYI UTCA 21

Emellett, a forráslekötés biztosítása érdekében a HFS és a pályázati felhívások alábbi célú módosításáról döntött a közgyűlés:

  1. Kisléptéku turisztikai fejlesztések felhívások módosítása: önkormányzatok építési projektjei kapcsán az igényelhető támogatást felemelnénk 10 millió forintig (eszközvásárlás maximum 2 m Ft, de közalkalmazotti jogviszonyban működő fogorvosi körzet esetén az önkormányzat egészségturisztikai jogcímen belül 5 m Ft-os eszközbeszerzésre is tud pályázni)
  2. Civil szervezetek, önkormányzatok kisértékű beruházásainak a támogatása felhívásnál az eszközbeszerzések támogatási értékét megemeljük 1 millió forintra, az önkormányzatok rendezvényszervező eszközvásárlásait 2 millió Ft-ra.
  3. Helyi szükségleteket kielégítő vállalkozások támogatása, a szolgáltatáshiányok megelőzése érdekében működéséhez kapcsolódó eszközbeszerzés támogatási értékét 300 ezerről 2 millió forintra emelnénk (Mikrovállalkozóként működő fogorvosok pályázhatnak maximum 5m Ft támogatásra), illetve amennyiben a székhely/telephely a nyilvantarto.hu adatai alapján megállapíthatók, a telephely bejelentés igazolására nincs szükség, töröljük a felhívásból

 

  1. Háztáji kertészetek, állattartók támogatása felhívásnál az igényelhető támogatás 500e Ft helyett 1,5 millió Ft.

5.A módosítások miatt annak, aki már nyújtott be pályázatot 2018.10.31-ig, plusz egy pályázat benyújtását tesszük lehetővé

  1. A módosítások hatályba lépésének tervezett ideje a 2018.10.31.-ei szakaszzárások után
  2. Havonta szakaszzárás bevezetése –csak szakaszzáráskor lehet felfüggeszteni (lezárni) egy felhívást)

8.az eredeti szándéknak megfelelően a polgárőr egyesületek jogosult pályázóknak minősülnek

 

A változások az Irányító Hatóság engedélyét követően, a pályázati felhívások módosulásával lépnek életbe – jelenleg így tájékoztató jellegűek!